Activiteiten 2021

Vanwege de Covid perikelen zijn alle activiteiten het afgelopen jaar op een laag pitje gezet. Het bestuur vond echter dat zij toch iets van zich moesten laten horen. Naar aanleiding daarvan hebben alle leden het afgelopen jaar een kleine verassing in vloeibare vorm mogen ontvangen. Het bestuur hoopt dit jaar weer een aantal activiteiten te organiseren zoals u dit van hun gewend was.

Andere berichten
28/03

Ook dit jaar wordt in samenwerking met volleybalclub BVC'73 op zaterdag 15 juni de traditionele Sixday georganiseerd. Dit jaar hebben we... Lees meer »

18/11

Op zondag 12 november heeft de overdracht plaats gevonden van polo’s aan onze selectie. De polo’s zijn gesponsord door SWIFT... Lees meer »

18/09

Zaterdag j.l. is het contract met onze nieuwe leverancier voor kleding en andere voetbalattributen, Teamsportfabriek, ondertekend. Ter... Lees meer »

28/04

Sportieve dames en meiden in Barchem en omgeving opgeletSVBV Barchem onderzoekt momenteel de mogelijkheid om een 7X7 damesvoetbalteam op te... Lees meer »

29/01

Financieel steuntje in de rug nodig? Maak gebruik van het Volwassenenfonds sport en cultuur. Dit fonds biedt een bedrag aan voor sport- en... Lees meer »