Afscheid Mike Lemmers

Na 3 mooie seizoenen olv Mike Lemmers is er besloten om afscheid van elkaar te nemen. Het is jammer dat zijn laatste seizoen als hoofdtrainer van het 1e elftal niet zo heeft mogen lopen als wij allen hadden gehoopt. Corona heeft helaas het seizoen vroegtijdig beëindigd. Mike maakt het huidige seizoen nog af en zal per mei stoppen. Wij zijn Mike erg dankbaar voor zijn inzet en wij wensen hem veel goeds. We zien elkaar zeker nog langs de lijn ⚽

Andere berichten
13/04

Tijdens de corona pandemie kan er niet gevoetbald worden. Om toch de SVBV leden in beweging te houden, heeft SVBV op zaterdag 10 en zondag... Lees meer »

21/01

25 januari 2021 vindt de automatische incasso plaats van de jaarcontributie voor seizoen 2020 – 2021. Als je geen gebruik maakt van... Lees meer »

26/12

Beste leden, supporters en sponsoren van SVBV Het is een bijzonder jaar geworden! Het behoeft geen nadere toelichting dat we vanwege de... Lees meer »

13/12

Afgelopen dinsdag hebben wij te horen gekregen dat de corona maatregelen voorlopig niet zullen worden versoepeld. Ook wij als vereniging... Lees meer »

01/11

Beste leden en ouders van jeugdleden van SVBV Barchem. In deze Coronacrisistijd waarbij de club, met uitzondering van de... Lees meer »

24/10

Afgelopen donderdag hebben wij een bestuursvergadering gehad. We hebben de afgelopen periode met elkaar geëvalueerd. We willen graag... Lees meer »