Barchkamp 2021

Barchkamp gaat door!
Vorig jaar hebben wij vanwege de situatie rondom Covid-19 helaas moeten besluiten het Barchkamp te cancelen. Dit jaar is er gelukkig wel een mogelijkheid gevonden om dit supertoffe kamp binnen de huidige maatregelen, in aangepaste vorm, te realiseren.
Dit jaar gaat het Barchkamp voor de kinderen uit Barchem en omstreken door en wel op zaterdag 26 juni. De enthousiaste commissie is al enkele keren online bij elkaar gekomen om te overleggen hoe wij deze dag zo leuk én veilig mogelijk kunnen organiseren. Er zijn een hoop creatieve ideeën ontstaan met als thema: ”Go fit tijdens Covid!”.

Één dag.
Anders dan de voorgaande edities zal het kamp dit jaar op één dag georganiseerd worden. Dit zal gebeuren in vaste bubbels die gelden op school (de units) en Nettelhorst. Wel zal het kamp plaatsvinden op de vertrouwde plek: de voetbalvelden van SVBV aan de Maandagsdijk. Het programma van de basisschooljeugd loopt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wij bieden een afwisselend sportief en gezellig programma met daarnaast de mogelijkheid om lekker met elkaar te eten. De oudere jeugd is welkom vanaf 17.00 uur tot ongeveer 22.00 uur. Ook voor hen is er een afwisselend programma en voor het eten wordt gezorgd.
We zijn ontzettend blij dat we weer wat kunnen organiseren voor de jeugd en hopen op een grote deelname.

Opgeven kan door hier te klikken. Opgeven kan tot 5 juni 2021.

Tot ziens op 26 juni!!

Andere berichten
27/05

Nu de beperkende Covid maatregelen weer worden versoepeld gaan we er van uit dat eindelijk voor het seizoen 2021-2022 vanaf eind augustus... Lees meer »

13/04

Tijdens de corona pandemie kan er niet gevoetbald worden. Om toch de SVBV leden in beweging te houden, heeft SVBV op zaterdag 10 en zondag... Lees meer »

07/03

Na 3 mooie seizoenen olv Mike Lemmers is er besloten om afscheid van elkaar te nemen. Het is jammer dat zijn laatste seizoen als... Lees meer »

26/12

Beste leden, supporters en sponsoren van SVBV Het is een bijzonder jaar geworden! Het behoeft geen nadere toelichting dat we vanwege de... Lees meer »