Barchkamp van 1 t/m 3 juni

Voor het eerst dit jaar organiseren de gezamenlijke sportverenigingen uit Barchem een kamp voor de jeugd uit Barchem, Zwiep en Nettelhorst.
Gymvereniging DOS, volleybalvereniging BVC en voetbalvereniging SVBV hebben de handen ineen geslagen en gaan samen een kamp opzetten voor de jeugd van 6 t/m 16 jaar.

Op vrijdag 1 juni , zaterdag 2 juni en zondag 3 juni zal het kamp plaatsvinden aan de Maandagsdijk 1a, op het terrein van de voetbalvereniging.
Niet alleen de leden van de verenigingen zijn welkom maar ook de andere jeugd uit Barchem, Zwiep en Nettelhorst. Kinderen die misschien niet sporten of in een andere plaats sporten, zijn van harte welkom op het Barchkamp. Ook alle basisschoolleerlingen van de Barchschole en Nettelhorst worden uitgenodigd.
Het kamp in Caribische sferen heeft als thema: ARUBA (Achter RUurlo en BArchem).
Het belooft een zeer heel afwisselend kamp te worden met veel verschillende activiteiten die niet speciaal met sport te maken hebben maar wel erg leuk en spannend zijn.

Voor de jeugd van de basisschool start het kamp op vrijdagavond om 19.00 uur. Zij zullen een nachtje overnachten in speciaal opgezette tenten. Op zaterdag gaat het programma verder tot ongeveer 17.00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om deel te nemen aan de activiteiten en niet te overnachten. Dat kan bij opgave aangegeven worden.

Voor de oudere jeugd start het kamp op zaterdagmorgen om 10.00 uur. ’s Middags is er een spel met alle kinderen. Als de basisschoolkinderen zijn opgehaald op zaterdag, gaat het spannende, coole programma voor de oudere jeugd van start. Ook zij blijven een nacht slapen in de tenten. Op zondagmorgen om 12.00 uur wordt het kamp afgesloten.

De organisatie hoopt dat alle jeugd uit Barchem, Zwiep en Nettelhorst gaat deelnemen aan dit fantastische ARUBA kamp!

Opgeven kan vanaf heden t/m 5 mei via https://goo.gl/forms/26MxET6zTgr95AwU2

Houd facebook “Barchkamp” in de gaten, want daarin staan regelmatig updates van de commissie.

Voor vragen kunt u terecht bij een van de commissieleden:
Leonie Bannink, Björn Krabbenborg, Esther Beeftink (DOS). Robert Nijenhuis, Eline Menop (BVC) en Wessel Jeronimus, Jan Willem Boon, Lobke Beernink, Anja Sprukkelhorst (SVBV)

Andere berichten
16/04

Het leukste toernooi van het jaar. Ook dit jaar wordt in samenwerking met volleybalclub BVC'73 de traditionele Sixday georganiseerd.Er kan... Lees meer »

12/04

Bij de spelvorm waarbij er 6 tegen 6 gespeeld wordt is er één dispensatiespeler per team toegestaan. Bij 8 tegen 8 is het... Lees meer »

11/04

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog... Lees meer »

02/04

Net als in 2017/’18 zal ook het komende seizoen van het amateurvoetbal later beginnen. Dit seizoen werd er voor het eerst besloten om... Lees meer »