Combinatieteam SVBV / Klein Dochteren

Nadat SVBV 4 jarenlang had meegedraaid in een 40+ competitie in de 7e klasse was dit, omdat wij een tekort kregen aan 40+ spelers, het afgelopen seizoen 2017-2018 niet langer mogelijk. Hierdoor kwam SVBV4 het afgelopen seizoen uit in de reguliere competitie. Het leeftijdsverschil was hier echter vaak wel heel erg groot en ook hadden we vaak te maken met een tekort aan spelers, waardoor er vaak met kunst-, vlieg- en plakwerk een team in de benen moest worden geholpen. De animo om onder deze omstandigheden weer een jaar door te gaan werd hierdoor erg laag bij de SVBV 4 teamleden. In het afgelopen seizoen was Klein Dochteren 4 één van de tegenstanders. Er bleek toen dat in dit team een vrij groot aantal 40+ ‘ers acteerde en dat zij ook graag in de 40+ competitie wilden uitkomen. Ook zij hadden echter te weinig 40+ ‘ers om een team samen te kunnen stellen. Er werd toen geopperd om beide verenigingen op dit punt samen te laten werken. Hieruit voortvloeiend is besloten dat het SVBV 4 team en het Klein Dochteren 4 samen een team vormen en in de 40+ competitie gaan spelen onder de naam Klein Dochteren 3G. Om te onderstrepen dat het hier gaat om een combinatieteam van twee verenigingen zal de eerste seizoenshelft worden gespeeld in Klein Dochteren tenue en worden thuiswedstrijden in KLein Dochteren afgewerkt. De tweede seizoenshelft wordt gespeeld in SVBV tenue en de thuiswedstrijden worden in Barchem afgewerkt. Het gehele seizoen worden de SVBV trainingspakken gebruikt. Wie nieuwsgierig is naar de indeling en het programma kan dit vinden op www.voetbal.nl onder de voetbalvereniging Klein Dochteren team zondag 3-G

Andere berichten
19/05

Het SVBV JO17 is doorgedrrongen tot de bekerfinale. Deze finale wordt gespeeld tegen het team NEO JO17-4 uit Borne op zaterdag 1 juni... Lees meer »

06/03

Onder de tab "Over SVBV" is vanaf heden een nieuwe rubriek toegevoegd. Het bestuur van SVBV wil via deze rubriek leden, donateurs,... Lees meer »

01/03

Sixday.  Het leukste toernooi van het jaar. Ook dit jaar wordt in samenwerking met volleybalclub BVC'73 de traditionele Sixday... Lees meer »

03/12

Kampioenen SVBV    Door een 5-0 overwinning op Fc Trias JO12-5M is SVBV JO12-1 zaterdag 1 december kampioen... Lees meer »

15/10

Na een tegenvallend vorig seizoen waarin SVBV naar de vijfde klasse degradeerde alsmede een matige seizoensstart heeft het bestuur op... Lees meer »

15/10

De notulen van de algemene ledenvergadering 2018 van 11 oktober jl. zijn op te vragen bij het secretariaat... Lees meer »

08/09

 Help ons met het inzamelen van plastic flesjes!!!... Lees meer »

12/04

Bij de spelvorm waarbij er 6 tegen 6 gespeeld wordt is er één dispensatiespeler per team toegestaan. Bij 8 tegen 8 is het... Lees meer »

11/04

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog... Lees meer »