Controle kleding

De sponsorcommissie heeft in de laatste twee jaren, met de hulp van sponsoren, alle teams en leiders van SVBV voorzien van nieuwe kleding. Naar onze sponsoren geeft dit de verplichting dat al deze kleding ook in goede conditie moet blijven. Daarom heeft de sponsorcommissie zich ten doel gesteld jaarlijks alle gesponsorde kleding te controleren.

 1. Leiderskleding.
  De leiderskleding wordt gecontroleerd op donderdag 6 juni 19:30 – 20:30 uur.
  De leiders worden verzocht in de kantine te verschijnen met polo en softshell jack.
  Blijven zij volgend seizoen actief als leider, dan kunnen zij de kleding hierna weer mee naar huis nemen. Zijn zij volgend jaar niet meer als leider actief, dan is dit het moment om de kleding in te leveren. Nieuwe leiders worden later, op een nog nader te bepalen tijdstip voor aanvang van het nieuwe seizoen, van kleding voorzien.

 2. Trainingspakken
  Vanaf donderdag 6 juni dienen alle trainingspakken in de kasten aanwezig te zijn zodat ook de trainingspakken vanaf die datum door de sponsorcommissie kunnen worden gecontroleerd.

 3. Shirts
  Vanaf donderdag 6 juni dienen alle tassen met de het complete aantal shirts in de kantine aanwezig te zijn zodat ook de shirts vanaf die datum door de sponsorcommissie kunnen worden gecontroleerd.

Andere berichten
16/06

Sixday. Het leukste toernooi van het jaarOp zaterdag 22 juni organiseren we weer samen met volleybalvereniging BVC’73 het... Lees meer »

19/05

Het SVBV JO17 is doorgedrrongen tot de bekerfinale. Deze finale wordt gespeeld tegen het team NEO JO17-4 uit Borne op zaterdag 1 juni... Lees meer »

06/03

Onder de tab "Over SVBV" is vanaf heden een nieuwe rubriek toegevoegd. Het bestuur van SVBV wil via deze rubriek leden, donateurs,... Lees meer »

03/12

Kampioenen SVBV    Door een 5-0 overwinning op Fc Trias JO12-5M is SVBV JO12-1 zaterdag 1 december kampioen... Lees meer »

15/10

Na een tegenvallend vorig seizoen waarin SVBV naar de vijfde klasse degradeerde alsmede een matige seizoensstart heeft het bestuur op... Lees meer »

15/10

De notulen van de algemene ledenvergadering 2018 van 11 oktober jl. zijn op te vragen bij het secretariaat... Lees meer »

08/09

 Help ons met het inzamelen van plastic flesjes!!!... Lees meer »

21/08

Nadat SVBV 4 jarenlang had meegedraaid in een 40+ competitie in de 7e klasse was dit, omdat wij een tekort kregen aan 40+ spelers, het... Lees meer »

12/04

Bij de spelvorm waarbij er 6 tegen 6 gespeeld wordt is er één dispensatiespeler per team toegestaan. Bij 8 tegen 8 is het... Lees meer »

11/04

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog... Lees meer »