Contributie inning seizoen 2020-2021

25 januari 2021 vindt de automatische incasso plaats van de jaarcontributie voor seizoen 2020 – 2021. Als je geen gebruik maakt van een automatische incasso ontvang je rond 25 januari de factuur voor de contributie per post en vragen wij je het bedrag zelf over te maken.
Ondanks dat je dit seizoen niet of nauwelijks hebt kunnen voetballen, of je zoon/dochter alleen heeft kunnen trainen, en de vooruitzichten ook niet erg gunstig zijn, gaan we toch over tot het innen van de contributie. Wij hopen op je begrip.
Er zijn diverse steunmaatregelen en subsidies aangevraagd en toegekend. Er zijn besparingen in kosten gedaan, maar jouw bijdrage in de contributie is ontzettend belangrijk voor het kunnen betalen van alle doorlopende vaste lasten van onze vereniging.
Mocht je problemen ondervinden bij het betalen van de contributie, wil je dan contact opnemen met Andrea van Pelt via e-mail adres: penningmeester@svbvbarchem.nl
Wij maken je erop attent maken dat de gemeente Lochem allerlei regelingen heeft voor een tegemoetkoming mocht je problemen ondervinden met het betalen van de contributie. Op de site www.checkwaarjerechtophebt.nl is te zien waar je mogelijk voor in aanmerking kunt komen.
Je kunt ook contact opnemen met ‘t Baken. Dit kan op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur. *Telefoon: 0573 28 92 90, Whatsapp: 06-500 806 19, E-mail info@bakenlochem.nl

Andere berichten
07/03

Na 3 mooie seizoenen olv Mike Lemmers is er besloten om afscheid van elkaar te nemen. Het is jammer dat zijn laatste seizoen als... Lees meer »

26/12

Beste leden, supporters en sponsoren van SVBV Het is een bijzonder jaar geworden! Het behoeft geen nadere toelichting dat we vanwege de... Lees meer »

13/12

Afgelopen dinsdag hebben wij te horen gekregen dat de corona maatregelen voorlopig niet zullen worden versoepeld. Ook wij als vereniging... Lees meer »

01/11

Beste leden en ouders van jeugdleden van SVBV Barchem. In deze Coronacrisistijd waarbij de club, met uitzondering van de... Lees meer »

24/10

Afgelopen donderdag hebben wij een bestuursvergadering gehad. We hebben de afgelopen periode met elkaar geëvalueerd. We willen graag... Lees meer »