Damesvoetbal in Barchem

Sportieve dames en meiden in Barchem en omgeving opgelet

SVBV Barchem onderzoekt momenteel de mogelijkheid om een 7X7 damesvoetbalteam op te zetten, dat haar wedstrijden zal spelen op vrijdagavond. Daarom nodigen wij alle sportieve dames en meiden uit Barchem en omgeving uit voor een gratis proeftraining op dinsdag 9 mei om 20:00. Of je nu een doorgewinterde voetbalster bent of nog nooit een bal hebt aangeraakt, iedereen is welkom om vrijblijvend kennis te maken met deze leuke sport.
Na de training biedt SVBV Barchem alle deelnemende dames en meiden het eerste drankje gratis aan. Zo kunnen jullie gezellig met zijn allen napraten en elkaar beter leren kennen. Als je je om wilt kleden en wilt douchen na de training, dan kan dat natuurlijk op onze vereniging. Dus meld je snel aan voor deze gratis proeftraining en wie weet word jij wel onderdeel van ons nieuwe 7X7 damesvoetbal elftal. Het is gratis en vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen. Tot ziens bij SVBV Barchem!

Andere berichten
28/03

Ook dit jaar wordt in samenwerking met volleybalclub BVC'73 op zaterdag 15 juni de traditionele Sixday georganiseerd. Dit jaar hebben we... Lees meer »

18/11

Op zondag 12 november heeft de overdracht plaats gevonden van polo’s aan onze selectie. De polo’s zijn gesponsord door SWIFT... Lees meer »

18/09

Zaterdag j.l. is het contract met onze nieuwe leverancier voor kleding en andere voetbalattributen, Teamsportfabriek, ondertekend. Ter... Lees meer »

29/01

Financieel steuntje in de rug nodig? Maak gebruik van het Volwassenenfonds sport en cultuur. Dit fonds biedt een bedrag aan voor sport- en... Lees meer »