Doneer een bal (Ballenactie)

Deze week starten we bij SVBV Barchem met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?
De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie! Iedereen die SVBV Barchem een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij svbv Barchem.

Doneer een bal
Klik op onderstaande link om een bal te doneren:
www.ballenactie.nl/svbvbarchem

Actie doorsturen Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!

Andere berichten
24/09

Beste clubleden en supporters, Het zijn nog altijd bijzondere tijden voor iedereen. De coronacrisis raakt ons allemaal. Ook voor onze club... Lees meer »

27/05

Nu de beperkende Covid maatregelen weer worden versoepeld gaan we er van uit dat eindelijk voor het seizoen 2021-2022 vanaf eind augustus... Lees meer »

27/05

Barchkamp gaat door! Vorig jaar hebben wij vanwege de situatie rondom Covid-19 helaas moeten besluiten het Barchkamp te cancelen. Dit jaar... Lees meer »

13/04

Tijdens de corona pandemie kan er niet gevoetbald worden. Om toch de SVBV leden in beweging te houden, heeft SVBV op zaterdag 10 en zondag... Lees meer »

07/03

Na 3 mooie seizoenen olv Mike Lemmers is er besloten om afscheid van elkaar te nemen. Het is jammer dat zijn laatste seizoen als... Lees meer »

26/12

Beste leden, supporters en sponsoren van SVBV Het is een bijzonder jaar geworden! Het behoeft geen nadere toelichting dat we vanwege de... Lees meer »