Handdoeken actie

Beste clubleden en supporters,

Het zijn nog altijd bijzondere tijden voor iedereen. De coronacrisis raakt ons allemaal. Ook voor onze club is het logischerwijs een zware periode geweest. Maandenlang geen inkomsten in de kantine rondom wedstrijden en trainingen, sponsoren die in zwaar weer verkeren en ga zo maar door. We hebben daarom besloten een actie in te gaan zetten waarbij jullie, als leden en supporters, geheel vrijblijvend de kans hebben om de club te steunen.

Clubhanddoekactie
Met een heuse clubhanddoekactie bieden we jou de mogelijkheid om een prachtige handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van onze club. Op deze manier kan je de club steunen, omdat van élke verkochte handdoek er maar liefst €5,- direct naar onze club gaat! De actie start direct en zal eindigen op 17 oktober.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Ga vanaf NU naar de website  https://www.myclubstore.eu/clubs/svbv/
  2. Op deze webshop pagina van onze club kun je de handdoeken zien en informatie vinden over de actie.
  3. Bestel hier de handdoek(en) en ga naar de betaalpagina.
  4. Reken hier de bestelde handdoek(en) af, waarna ze in productie gaan.
  5. Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club.

We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden. Samen komen we hier doorheen!

Andere berichten
04/10

Op zaterdag 16 oktober wordt er voor de Barchemse jeugd t/m 18 jaar in de kantine van SVBV een FIFA 22 toernooi georganiseerd. Deelname... Lees meer »

04/10

Spek de clubkas samen met PLUS Cornelis (Lochem) en PLUS Stam (Ruurlo). Een steuntje in de rug kunnen we na afgelopen seizoen wel... Lees meer »

18/08

Deze week starten we bij SVBV Barchem met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze... Lees meer »