Informatieavond scheids- en grensrechters

Op woensdagavond 14 november om 20.00 uur organiseren wij in de kantine van SVBV een informatieavond voor leiders, scheids- en grensrechters.
Als donateurvereniging van de Scheidsrechtersvereniging Zutphen & Omstreken kan SVBV gebruik maken van de expertise van SZO op het gebied van spelregelkennis en wedstrijdleiding.
Met veel succes organiseerden zij eerder informatieavonden voor verenigingsscheidsrechters over de nieuwe spelregels en geven ze een inkijkje in de gedachtegang van een doorsnee scheidsrechter. Niks geen duffe stof, maar soms puur entertainment! Door gebruik te maken van actuele videobeelden en moderne technische mogelijkheden hebben we een aantrekkelijk programma kunnen samenstellen.
Het presentatiemateriaal ligt is gereed, de SZO-scheidsrechters staan klaar.
Heb je geen persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar wil je als leider, scheids- of grensrechter van SVBV toch graag deelnemen aan deze avond laat dit dan voor woensdag 7 november even weten aan Anja Sprukkelhorst, martieanja@spruk.nl of 06-48385579

Andere berichten
21/10

Sinterklaas... Lees meer »

21/10

Installatiebedrijf Pladdet in Almen is onlangs overgenomen en heeft vanwege dit feit haar naam gewijzigd in Installatiebedrijf RoMa. De... Lees meer »

15/10

Na een tegenvallend vorig seizoen waarin SVBV naar de vijfde klasse degradeerde alsmede een matige seizoensstart heeft het bestuur op... Lees meer »

15/10

De notulen van de algemene ledenvergadering 2018 van 11 oktober jl. zijn op te vragen bij het secretariaat... Lees meer »

08/09

 Help ons met het inzamelen van plastic flesjes!!!... Lees meer »

21/08

Nadat SVBV 4 jarenlang had meegedraaid in een 40+ competitie in de 7e klasse was dit, omdat wij een tekort kregen aan 40+ spelers, het... Lees meer »

12/04

Bij de spelvorm waarbij er 6 tegen 6 gespeeld wordt is er één dispensatiespeler per team toegestaan. Bij 8 tegen 8 is het... Lees meer »

11/04

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog... Lees meer »

02/04

Net als in 2017/’18 zal ook het komende seizoen van het amateurvoetbal later beginnen. Dit seizoen werd er voor het eerst besloten om... Lees meer »