JO12 kampioen

Met het JO12 team hebben we de eerste kampioen van dit seizoen al binnen. Met liefst een 7-4 overwinning op Sp. Lochem JO12_2 werd het kampioenschap veilig gesteld. Alle wedstrijden van ons JO12 team werden gewonnen en zij zijn daarmee de terechte kampioen in hun klasse.

Andere berichten
15/10

Dinsdag volledig murw geslagen door de mededeling van het kabinet “4 weken de boel op slot” na al twee weken het sportpark... Lees meer »

09/09

CORONA MAATREGELEN EN RICHTLIJNEN SENIOREN Hierbij de richtlijnen en maatregelen die we de komende periode hanteren tijdens de... Lees meer »

09/09

CORONA MAATREGELEN EN RICHTLIJNEN JEUGD Hierbij treffen jullie de richtlijnen en maatregelen aan die de komende periode gehanteerd... Lees meer »

02/07

SVBV is naarstig op zoek naar leiders / trainers voor de jeugdteams JO14, JO 12 en de Mini’s. Heb je belangstelling hiervoor, of wil... Lees meer »

23/06

Door een gerichte actie van het bestuur heeft SVBV voor het komend seizoen een flinke aanwas van het aantal senioren voetballers weten te... Lees meer »

20/12

Kantine medewerkers gevraagd!SVBV is dringend op zoek naar kantinemedewerkers voor de donderdagavond, zondagmorgen/middag.Wie heeft... Lees meer »