Ledenaanwas

Door een gerichte actie van het bestuur heeft SVBV voor het komend seizoen een flinke aanwas van het aantal senioren voetballers weten te realiseren. Een aantal van hen keert terug na een aantal jaren op een hoger niveau te hebben gespeeld. Bij de presentatie op vrijdag 19 juni hebben we een 11 tal spelers mogen begroeten, 4 voor het eerste team, 6 voor het tweede team en 1 voor het derde team.

Andere berichten
02/07

SVBV is naarstig op zoek naar leiders / trainers voor de jeugdteams JO14, JO 12 en de Mini’s. Heb je belangstelling hiervoor, of wil... Lees meer »

02/05

Na weken thuis zitten kon er vandaag weer getraind worden door de jeugd bij SVBV Barchem. Wat hebben ze er naar uit gekeken. Zelfs gemeente... Lees meer »

26/04

Nu van overheidswege de corona maatregelen voor de jeugd zijn versoepeld zal vanaf dinsdag 28 april de training voor de mini's en de JO8,... Lees meer »

07/04
12/03

Barchem,1 april 2020Beste sportvrienden, Op dit moment zitten we in een situatie die zijn weerga niet kent. Alles in ons land is tot... Lees meer »

20/12

Kantine medewerkers gevraagd!SVBV is dringend op zoek naar kantinemedewerkers voor de donderdagavond, zondagmorgen/middag.Wie heeft... Lees meer »

08/09

 Help ons met het inzamelen van plastic flesjes!!!... Lees meer »