Mededelingen bestuur

Beste leden en ouders van jeugdleden van SVBV Barchem.

 

In deze Coronacrisistijd waarbij de club, met uitzondering van de jeugdtrainingen, zo goed als op slot zit willen wij je graag over het volgende informeren.

  • De jeugd kan blijven trainen, mede doordat veel ouders zicht hebben aangemeld als coronacoördinator. Echter kunnen we de hulp van nog meer hulpouders goed gebruiken.
  • De Algemene leden vergadering kan niet plaatsvinden in de kantine en zal worden uitgesteld tot het moment dat er wel weer met kleine groepen bij elkaar gekomen mag worden.
  • We zijn verheugd je te kunnen melden dat zich 2 nieuwe bestuursleden hebben aangemeld.
  • Andrea van Pelt, moeder van Rens van Pelt, is bereid gevonden om het penningmeesterschap van Frank Oltvoort over te nemen.
  • Geert Mulderije zal als algemeen lid het bestuur versterken.
  • Beiden draaien nu al mee in het bestuur en na de ledenvergadering zal dit officieel worden.
  • Anja Sprukkelhorst zal de taak van secretaris vervullen.
  • Tijdens deze gedeeltelijke lockdown hebben we gemerkt dat het belangrijk is om alle leden snel te kunnen informeren. Echter is van veel leden het emailadres niet bekend, voornamelijk van leden die al jaren lid zijn. Zou je zo vriendelijk willen zijn het juiste emailadres door te geven: secretariaat@svbvbarchem.nl
  • Als vereniging krijgen we van verschillende kanten steunbetuigingen en mensen die in deze periode de club willen steunen. Wij willen iedereen hiervoor bedanken.
  • Mocht je vragen en opmerkingen hebben, je kunt ons altijd bereiken door te mailen naar secretariaat@svbvbarchem.nl.

 

We hopen dat iedereen deze periode goed doorstaat en tot ziens bij SVBV Barchem.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Andere berichten
21/01

25 januari 2021 vindt de automatische incasso plaats van de jaarcontributie voor seizoen 2020 – 2021. Als je geen gebruik maakt van... Lees meer »

26/12

Beste leden, supporters en sponsoren van SVBV Het is een bijzonder jaar geworden! Het behoeft geen nadere toelichting dat we vanwege de... Lees meer »

13/12

Afgelopen dinsdag hebben wij te horen gekregen dat de corona maatregelen voorlopig niet zullen worden versoepeld. Ook wij als vereniging... Lees meer »

24/10

Afgelopen donderdag hebben wij een bestuursvergadering gehad. We hebben de afgelopen periode met elkaar geëvalueerd. We willen graag... Lees meer »

09/09

CORONA MAATREGELEN EN RICHTLIJNEN SENIOREN Hierbij de richtlijnen en maatregelen die we de komende periode hanteren tijdens de... Lees meer »

09/09

CORONA MAATREGELEN EN RICHTLIJNEN JEUGD Hierbij treffen jullie de richtlijnen en maatregelen aan die de komende periode gehanteerd... Lees meer »

02/07

SVBV is naarstig op zoek naar leiders / trainers voor de jeugdteams JO14, JO 12 en de Mini’s. Heb je belangstelling hiervoor, of wil... Lees meer »

23/06

Door een gerichte actie van het bestuur heeft SVBV voor het komend seizoen een flinke aanwas van het aantal senioren voetballers weten te... Lees meer »

20/12

Kantine medewerkers gevraagd!SVBV is dringend op zoek naar kantinemedewerkers voor de donderdagavond, zondagmorgen/middag.Wie heeft... Lees meer »