Nieuwsbrief

Beste leden, supporters en sponsoren van SVBV

Het is een bijzonder jaar geworden! Het behoeft geen nadere toelichting dat we vanwege de coronacrisis een bijzonder jaar achter de rug hebben.
2020 was een jaar waarin COVID 19 op ons allen een flinke stempel heeft gedrukt, iedereen kent wel iemand die direct, dan wel indirect last heeft gehad van het virus.
Niemand had ooit kunnen denken, dat ons sportieve leven zo op de kop zou komen te staan.
Geen trainingen, geen competities, geen kampioenschappen, geen afsluitingen, geen feestjes, zoals we die kennen.
Helaas zit de kantine ook al weer enige tijd dicht en missen we allen het gezellig samen komen en even lekker bijkletsen na de training of de wedstrijden.
Toch hebben we getracht met zijn allen, alles er uit te halen wat er wel mogelijk was. Zo zie je maar weer dat de saamhorigheid en betrokkenheid groot is!
De jeugd heeft fanatiek doorgetraind toen dat mocht. De seniorenteams hebben ook naar oplossingen gezocht om te kunnen blijven sporten.
Er is in de zomer veel voetvolleybal gespeeld en het 1e elftal heeft binnen alle geldende regelgevingen toch kunnen trainen.
De sponsoren, die het als ondernemer het niet makkelijk hebben in deze tijd, hebben ons gesteund en daarvoor zijn wij hun ontzettend dankbaar.
Wij zijn trots op de veerkracht die er binnen onze vereniging heerst.
Zoals eerder gemeld is het bestuur weer voltallig, wat ons natuurlijk alleen nog maar meer stimuleert om het maximale uit de vereniging te halen.
Wij hebben dit jaar diverse steunaanvragen gedaan en daarvan zijn er gelukkig ook enkelen toegekend waardoor er weer het nodige onderhoud op het complex heeft kunnen plaats vinden.
Wij zijn het O Team en onze vrijwilligers zeer dankbaar dat zij ook in deze tijd voor ons klaar staan.
Hierover volgt binnenkort meer via onze facebookpagina.
Wat de nabije toekomst ons gaat brengen is nog niet te zeggen, maar SVBV blijft een gezonde en stabiele vereniging.
Wij hopen dat we jullie in 2021 allen weer op de vereniging kunnen treffen, in welke hoedanigheid dan ook.
Tot slot wensen we jullie (ondanks de lock down) fijne feestdagen en de mooie jaarwisseling,
We zullen samen door moeten zetten om het corona virus er onder te krijgen. Blijf gezond en wees lief voor elkaar.

Het bestuur,
SVBV Barchem

Andere berichten
21/01

25 januari 2021 vindt de automatische incasso plaats van de jaarcontributie voor seizoen 2020 – 2021. Als je geen gebruik maakt van... Lees meer »

13/12

Afgelopen dinsdag hebben wij te horen gekregen dat de corona maatregelen voorlopig niet zullen worden versoepeld. Ook wij als vereniging... Lees meer »

01/11

Beste leden en ouders van jeugdleden van SVBV Barchem. In deze Coronacrisistijd waarbij de club, met uitzondering van de... Lees meer »

24/10

Afgelopen donderdag hebben wij een bestuursvergadering gehad. We hebben de afgelopen periode met elkaar geëvalueerd. We willen graag... Lees meer »

09/09

CORONA MAATREGELEN EN RICHTLIJNEN SENIOREN Hierbij de richtlijnen en maatregelen die we de komende periode hanteren tijdens de... Lees meer »

09/09

CORONA MAATREGELEN EN RICHTLIJNEN JEUGD Hierbij treffen jullie de richtlijnen en maatregelen aan die de komende periode gehanteerd... Lees meer »

02/07

SVBV is naarstig op zoek naar leiders / trainers voor de jeugdteams JO14, JO 12 en de Mini’s. Heb je belangstelling hiervoor, of wil... Lees meer »

23/06

Door een gerichte actie van het bestuur heeft SVBV voor het komend seizoen een flinke aanwas van het aantal senioren voetballers weten te... Lees meer »

20/12

Kantine medewerkers gevraagd!SVBV is dringend op zoek naar kantinemedewerkers voor de donderdagavond, zondagmorgen/middag.Wie heeft... Lees meer »