Samen verder! Samen Trainen!

Afgelopen donderdag hebben wij een bestuursvergadering gehad. We hebben de afgelopen periode met elkaar geëvalueerd. We willen graag de trainingen van de jeugd zo snel mogelijk hervatten. Het liefst al a.s. maandag maar dan hebben we jullie hulp bij nodig!

We hebben met SPOED corona coördinatoren nodig!!

Als we de trainingen van de jeugd gaan hervatten hebben we voor de trainingsavonden een corona coördinator nodig. Dit is een gemeentelijke voorwaarde waar we als club aan moeten voldoen.

De afgelopen weken hebben wij als bestuur/kantinemedewerkers deze taak op ons genomen. De conclusie is dat we dit de komende periode het niet zonder jullie hulp gaan redden om de jeugd te laten trainen. Daarom ook een dringende oproep… KOM ONS HELPEN!!!

  • De corona coördinatoren moeten tijdens de trainingen aanwezig zijn.
  • Ze zijn het aanspreekpunt als er vragen zijn
  • Ze moeten er op toezien dat iedereen zich aan de coronarichtlijnen houdt . Zie vorige bericht

Wie wil ons helpen door corona coördinator te worden???

Hoe meer mensen hoe beter! Vele handen maken ligt werk.

OUDERS KOM ONS HELPEN

Help ons uit de brand! Meld je aan: secretariaat@svbvbarchem.nl of doe een van ons een appje.

Graag deze week melden dan kunnen een poule maken en starten met de trainingen

We willen het graag samen doen, zonder jullie redden we het niet!

 

Sportieve groet,
Het bestuur

Andere berichten
01/11

Beste leden en ouders van jeugdleden van SVBV Barchem. In deze Coronacrisistijd waarbij de club, met uitzondering van de... Lees meer »

15/10

Dinsdag volledig murw geslagen door de mededeling van het kabinet “4 weken de boel op slot” na al twee weken het sportpark... Lees meer »

04/10

Met het JO12 team hebben we de eerste kampioen van dit seizoen al binnen. Met liefst een 7-4 overwinning op Sp. Lochem JO12_2 werd het... Lees meer »

09/09

CORONA MAATREGELEN EN RICHTLIJNEN SENIOREN Hierbij de richtlijnen en maatregelen die we de komende periode hanteren tijdens de... Lees meer »

09/09

CORONA MAATREGELEN EN RICHTLIJNEN JEUGD Hierbij treffen jullie de richtlijnen en maatregelen aan die de komende periode gehanteerd... Lees meer »

02/07

SVBV is naarstig op zoek naar leiders / trainers voor de jeugdteams JO14, JO 12 en de Mini’s. Heb je belangstelling hiervoor, of wil... Lees meer »

23/06

Door een gerichte actie van het bestuur heeft SVBV voor het komend seizoen een flinke aanwas van het aantal senioren voetballers weten te... Lees meer »

20/12

Kantine medewerkers gevraagd!SVBV is dringend op zoek naar kantinemedewerkers voor de donderdagavond, zondagmorgen/middag.Wie heeft... Lees meer »