Sixday 2019

Sixday. Het leukste toernooi van het jaarOp zaterdag 22 juni organiseren we weer samen met volleybalvereniging BVC’73 het oergezellige voet- en beachvolleybaltoernooi Sixday.
De Sixday is niet alleen bedoeld voor de deelnemers aan de toernooien. Alle belangstellenden, ouders, leden, donateurs, sponsoren van de beide organiserende verenigingen worden van harte uitgenodigd voor een bezoek aan de vrij toegankelijke Sixday. 

Er is aan alles gedacht! 

  • U kunt kijken naar de wedstrijden in de verschillende spelcategorieën van zowel jeugd- als seniorenteams.
  • U kunt op het terrein genieten van een hapje en een drankje.
  • Voor de jeugd is er een opblaasvoetbalveld en voor de allerkleinsten  een springkussen waarop zij zich naar hartenlust kunnen uitleven. 
  • De spelers van het SVBV JO11 team spelen een wedstrijd tegen hun vaders.
  • Op de sponsor en benefiet avond 30 maart j.l. is een ballonvaart geveild. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal om deze reden rond 19:00 uur een heteluchtballon opstijgen van het SVBV terrein.

De sportwedstrijden beginnen om16:00 uur waarna de Sixday vanaf 21:00 uur wordt afgesloten met een feest tot 01:00 uur.
Kortom, redenen genoeg om op 22 juni een bezoek te brengen aan het SVBV sportcomplex.  

Andere berichten
23/05

De sponsorcommissie heeft in de laatste twee jaren, met de hulp van sponsoren, alle teams en leiders van SVBV voorzien van nieuwe kleding.... Lees meer »

19/05

Het SVBV JO17 is doorgedrrongen tot de bekerfinale. Deze finale wordt gespeeld tegen het team NEO JO17-4 uit Borne op zaterdag 1 juni... Lees meer »

06/03

Onder de tab "Over SVBV" is vanaf heden een nieuwe rubriek toegevoegd. Het bestuur van SVBV wil via deze rubriek leden, donateurs,... Lees meer »

03/12

Kampioenen SVBV    Door een 5-0 overwinning op Fc Trias JO12-5M is SVBV JO12-1 zaterdag 1 december kampioen... Lees meer »

15/10

Na een tegenvallend vorig seizoen waarin SVBV naar de vijfde klasse degradeerde alsmede een matige seizoensstart heeft het bestuur op... Lees meer »

15/10

De notulen van de algemene ledenvergadering 2018 van 11 oktober jl. zijn op te vragen bij het secretariaat... Lees meer »

08/09

 Help ons met het inzamelen van plastic flesjes!!!... Lees meer »

21/08

Nadat SVBV 4 jarenlang had meegedraaid in een 40+ competitie in de 7e klasse was dit, omdat wij een tekort kregen aan 40+ spelers, het... Lees meer »

12/04

Bij de spelvorm waarbij er 6 tegen 6 gespeeld wordt is er één dispensatiespeler per team toegestaan. Bij 8 tegen 8 is het... Lees meer »

11/04

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog... Lees meer »