Sixday 22 juni

Sixday.  Het leukste toernooi van het jaar.


Ook dit jaar wordt in samenwerking met volleybalclub BVC'73 de traditionele Sixday georganiseerd.

Er kan ingeschreven worden voor de volgende spelonderdelen:

Spelonderdeel

Categorie

Inschrijfgeld per team

Voetbal 4 tegen 4

t/m 15 jaar

€ 5,-

Voetbal 6 tegen 6

ouder dan 15 jaar

€ 20,-

Beachvolleybal 4 tegen 4

recreanten t/m 15 jaar 

€ 5,-

Beachvolleybal 4 tegen 4

recreanten ouder dan 15 jaar

€ 15,-

Beachvolleybal 2 tegen 2

prestatie dames

€ 15,-

Beachvolleybal 2 tegen 2

prestatie heren

€ 15,-


Inschrijving van de teams is geheel vrij! Er hoeven dus geen leden van SVBV of BVC'73 in het team te zijn opgenomen. 

Voor deelname aan het toernooi voor prestatieteams 2 tegen 2 wordt als richtlijn promotieklasse zaalvolleybal of hoger aangenomen. Dit is overigens zeker geen vereiste, het is aan de teams zelf om een inschatting te maken. In de beachvolleybal teams recreanten 4 tegen 4 ouder dan 15 jaar moet minimaal 1 dame als teamlid zijn opgenomen. Van elk beachvolleybal team, zowel 4 x 4 recreanten als 2 x 2 prestatie, verwachten wij dat zij een scheidsrechter en teller leveren bij één van de andere wedstrijden. Bij de jeugd proberen we per spelonderdeel meerdere poules te maken waarbij er per poule teams met spelers van ongeveer dezelfde leeftijd tegen elkaar uit zullen komen. Zodoende proberen we gelijkwaardige poules te creëren.

De wedstrijden van de Sixday beginnen in principe om 16:00 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan hiervan per spelonderdeel van worden afgeweken. De winnaars zullen om 21:00 uur bekend zijn. Na afloop van de wedstrijden is er een feestavond tot 01:00 uur. Er is voor catering gezorgd zodat je tijdens de Sixday geen honger of dorst hoeft te lijden. 

Aanmelding voor de Sixday
Hieronder kunt je je opgeven voor de Sixday.
Bij aanklikken van de link krijg je een invulformulier te zien. Na invulling van het formulier krijg je een bevestiging op het opgegeven mailadres toegestuurd. Deze mail moet op zijn beurt weer door jou worden bevestigd.
Als antwoord op deze bevestiging krijg je vervolgens een mail toegestuurd met daarin alle, door jou ingevulde, informatie. 
Inschrijven kan tot en met zondag 16 juni aanstaande.
In verband hiermede zal het programma ook pas in de week voorafgaande aan de Sixday bekend worden gemaakt.
Voor vragen kun je contact opnemen met sixday@svbvbarchem.nl

Wacht echter niet te lang met je opgave, dan weet je zeker dat je mee kunt doen!

Meldt je hier aan voor Sixday


 

Andere berichten
06/03

Onder de tab "Over SVBV" is vanaf heden een nieuwe rubriek toegevoegd. Het bestuur van SVBV wil via deze rubriek leden, donateurs,... Lees meer »

03/12

Kampioenen SVBV    Door een 5-0 overwinning op Fc Trias JO12-5M is SVBV JO12-1 zaterdag 1 december kampioen... Lees meer »

15/10

Na een tegenvallend vorig seizoen waarin SVBV naar de vijfde klasse degradeerde alsmede een matige seizoensstart heeft het bestuur op... Lees meer »

15/10

De notulen van de algemene ledenvergadering 2018 van 11 oktober jl. zijn op te vragen bij het secretariaat... Lees meer »

08/09

 Help ons met het inzamelen van plastic flesjes!!!... Lees meer »

21/08

Nadat SVBV 4 jarenlang had meegedraaid in een 40+ competitie in de 7e klasse was dit, omdat wij een tekort kregen aan 40+ spelers, het... Lees meer »

12/04

Bij de spelvorm waarbij er 6 tegen 6 gespeeld wordt is er één dispensatiespeler per team toegestaan. Bij 8 tegen 8 is het... Lees meer »

11/04

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog... Lees meer »