Sponsornieuws

Installatiebedrijf Pladdet in Almen is onlangs overgenomen en heeft vanwege dit feit haar naam gewijzigd in Installatiebedrijf RoMa. De firma RoMa heeft besloten de bordsponsoring van de firma Pladdet over te nemen en geeft hier mee te kennen onze vereniging in de toekomst te willen blijven ondersteunen.
Wie nieuwsgierig is naar de activiteiten van de firma RoMa kan hier klikken.
Als nieuwe bordsponsor mogen we begroeten de firma Foreco uit Dalfsen. Wie nieuwsgierig is naar de bedrijfsactiviteiten van de firma Foreco kan hier klikken. Almat Laren heeft het reclamebord, zoals dat bij ons langs het 1e veld staat, vernieuwd.
Almat geeft hiermee te kennen in de toekomst onze vereniging blijvend te willen ondersteunen.
Wie nieuwsgierig is naar de bedrijfsactiviteiten van Almat kan hier klikken.

Andere berichten
01/11

Op woensdagavond 14 november om 20.00 uur organiseren wij in de kantine van SVBV een informatieavond voor leiders, scheids- en... Lees meer »

21/10

Sinterklaas... Lees meer »

15/10

Na een tegenvallend vorig seizoen waarin SVBV naar de vijfde klasse degradeerde alsmede een matige seizoensstart heeft het bestuur op... Lees meer »

15/10

De notulen van de algemene ledenvergadering 2018 van 11 oktober jl. zijn op te vragen bij het secretariaat... Lees meer »

08/09

 Help ons met het inzamelen van plastic flesjes!!!... Lees meer »

21/08

Nadat SVBV 4 jarenlang had meegedraaid in een 40+ competitie in de 7e klasse was dit, omdat wij een tekort kregen aan 40+ spelers, het... Lees meer »

12/04

Bij de spelvorm waarbij er 6 tegen 6 gespeeld wordt is er één dispensatiespeler per team toegestaan. Bij 8 tegen 8 is het... Lees meer »

11/04

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog... Lees meer »

02/04

Net als in 2017/’18 zal ook het komende seizoen van het amateurvoetbal later beginnen. Dit seizoen werd er voor het eerst besloten om... Lees meer »