SVBV en Tonnie Hillebrand beëindigen samenwerking

Na een tegenvallend vorig seizoen waarin SVBV naar de vijfde klasse degradeerde alsmede een matige seizoensstart heeft het bestuur op advies van de technische commissie de samenwerking met Tonnie Hillebrand beëindigd. Het vuurtje tussen trainer en spelersgroep was gedoofd en daarmee ook het geloof dat Tonnie de juiste man was om de huidige situatie te doen keren. Mike Lemmers neemt zijn taken als hoofdtrainer over. Wij wensen hem alle succes en veel punten toe.

Het bestuur

Andere berichten
06/03

Onder de tab "Over SVBV" is vanaf heden een nieuwe rubriek toegevoegd. Het bestuur van SVBV wil via deze rubriek leden, donateurs,... Lees meer »

01/03

Sixday.  Het leukste toernooi van het jaar. Ook dit jaar wordt in samenwerking met volleybalclub BVC'73 de traditionele Sixday... Lees meer »

03/12

Kampioenen SVBV    Door een 5-0 overwinning op Fc Trias JO12-5M is SVBV JO12-1 zaterdag 1 december kampioen... Lees meer »

15/10

De notulen van de algemene ledenvergadering 2018 van 11 oktober jl. zijn op te vragen bij het secretariaat... Lees meer »

08/09

 Help ons met het inzamelen van plastic flesjes!!!... Lees meer »

21/08

Nadat SVBV 4 jarenlang had meegedraaid in een 40+ competitie in de 7e klasse was dit, omdat wij een tekort kregen aan 40+ spelers, het... Lees meer »

12/04

Bij de spelvorm waarbij er 6 tegen 6 gespeeld wordt is er één dispensatiespeler per team toegestaan. Bij 8 tegen 8 is het... Lees meer »

11/04

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog... Lees meer »