Volwassenenfonds

Financieel steuntje in de rug nodig? Maak gebruik van het Volwassenenfonds sport en cultuur. Dit fonds biedt een bedrag aan voor sport- en culturele activiteiten in de gemeente Lochem. Het Volwassenenfonds vindt dat alle Nederlanders recht hebben op sporten en creatief bezig zijn. Het is leuk, gezond én goed voor de sociale contacten:

“Doordat ik met behulp van het fonds weer bij een vereniging kan sporten heb ik een maatje ontmoet waarmee ik elke week sport en waarmee ik soms een kopje koffie drink buiten het sporten om. Ook voel ik me energieker nu ik weer wekelijks kan sporten bij een vereniging. Ik ben hiervoor erg dankbaar.”

Benieuwd naar wat het fonds voor u kan betekenen? Stuur gerust een mail naar Christian Beuzel via c.beuzel@welzijnlochem.nl of bel mij op 0630799779 en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ook ben ik op zoek naar intermediairs (vrijwillige rol) waarbij u een volwassene kunt helpen met het doen van een aanvraag voor het fonds. Het kost minder dan een uur per maand, afhankelijk van het aantal aanvragen en het is een klein gebaar met positieve gevolgen voor de volwassene, zoals hierboven is te lezen! Voorwaarde hierbij is dat je een zakelijk e-mailadres hebt. Voor vragen en meer informatie kijk op www.volwassenenfonds.nl of stuur mij een mail op c.beuzel@welzijnlochem.nl.

Andere berichten
28/03

Ook dit jaar wordt in samenwerking met volleybalclub BVC'73 op zaterdag 15 juni de traditionele Sixday georganiseerd. Dit jaar hebben we... Lees meer »

18/11

Op zondag 12 november heeft de overdracht plaats gevonden van polo’s aan onze selectie. De polo’s zijn gesponsord door SWIFT... Lees meer »

18/09

Zaterdag j.l. is het contract met onze nieuwe leverancier voor kleding en andere voetbalattributen, Teamsportfabriek, ondertekend. Ter... Lees meer »

28/04

Sportieve dames en meiden in Barchem en omgeving opgeletSVBV Barchem onderzoekt momenteel de mogelijkheid om een 7X7 damesvoetbalteam op te... Lees meer »