Sixday 16 juni

Het leukste toernooi van het jaar.
Ook dit jaar wordt in samenwerking met volleybalclub BVC'73 de traditionele Sixday georganiseerd.

Er kan ingeschreven worden voor de volgende spelonderdelen:

SpelonderdeelCategorieInschrijfgeld per team
Voetbal 4 tegen 4t/m 15 jaar€ 5,-
Voetbal 6 tegen 6ouder dan 15 jaar€ 20,-
Voetbal 6 tegen 640 jaar en ouder€ 20,-
Beachvolleybal 4 tegen 4recreanten t/m 15 jaar € 5,-
Beachvolleybal 4 tegen 4recreanten ouder dan 15 jaar€ 15,-
Beachvolleybal 2 tegen 2prestatie dames€ 15,-
Beachvolleybal 2 tegen 2prestatie heren€ 15,-

Inschrijving van de teams is geheel vrij! Er hoeven dus geen leden van SVBV of BVC'73 in het team te zijn opgenomen.

Voor deelname aan het toernooi voor prestatieteams 2 tegen 2 wordt als richtlijn promotieklasse zaalvolleybal of hoger aangenomen. Dit is overigens zeker geen vereiste, het is aan de teams zelf om een inschatting te maken. In de beachvolleybal teams recreanten 4 tegen 4 ouder dan 15 jaar moet minimaal 1 dame als teamlid zijn opgenomen. Van elk beachvolleybal team, zowel 4 x 4 recreanten als 2 x 2 prestatie, verwachten wij dat zij een scheidsrechter en teller leveren bij één van de andere wedstrijden. Bij de jeugd proberen we per spelonderdeel meerdere poules te maken waarbij er per poule teams met spelers van ongeveer dezelfde leeftijd tegen elkaar uit zullen komen. Zodoende proberen we gelijkwaardige poules te creëren.

De wedstrijden van de Sixday beginnen in principe om 16:00 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan hiervan per spelonderdeel van worden afgeweken. De winnaars zullen om 21:00 uur bekend zijn. Na afloop van de wedstrijden is er een feesatavond tot 01:00 uur. Er is voor catering gezorgd zodat u tijdens de Sixday geen honger of dorst hoeft te lijden.

Aanmelding voor de Sixday
Hieronder kunt je je opgeven voor de Sixday.
Bij aanklikken van de link krijg je een invulformulier te zien. Na invulling van het formulier krijg je een bevestiging op het opgegeven mailadres toegestuurd. Deze mail moet op zijn beurt weer door jou worden bevestigd.
Als antwoord op deze bevestiging krijg je vervolgens een mail toegestuurd met daarin alle, door jou ingevulde, informatie.
Inschrijven kan tot en met zondag 10 juni aanstaande.
In verband hiermede zal het programma ook pas in de week voorafgaande aan de Sixday bekend worden gemaakt.
Voor vragen kun je contact opnemen met sixday.svbv@outlook.com
Wacht echter niet te lang met je opgave, dan weet je zeker dat je mee kunt doen!

Meldt je hier aan voor Sixday