Sponsornieuws

Naast de reeds bestaande sponsormogelijkheden bieden wij sinds korte tijd onze sponsoren de mogelijkheid een plaats te reserveren in één van onze vlaggenmasten.
Op dit moment hebben we de beschikking over een vijftal masten, op korte termijn wordt hier nog een drietal masten aan toegevoegd.
Voor de bestaande masten hebben is reeds een viertal sponsoren gevonden:
Welkoop Ruurlo, Café Restaurant Witkamp Laren, Expert Lochem en Nobel auto’s Lochem.

Klikken op de naam geeft meer informatie omtrent de activiteit van de desbetreffende firma.

Als nieuwe balsponsor mogen we begroeten TVandPARTS uit Barchem.
Naast het feit dat TVandParts zorgt voor een jaarlijkse bijdrage aan ons ballenfonds, mag niet onvermeld blijven, dat onze vereniging in het nabije verleden nog meer te danken heeft aan TVandPARTS.
Zo zijn de nieuwe grootbeeld televisie, de monitor voor het vertonen van uitslagen en standen en de monitor van de Vrienden van SVBV alle drie geschonken door TVandPARTS.
Klikken op de naam geeft meer informatie omtrent de activiteiten van deze firma.