Sponsornieuws

Wij mogen poelier ’t Vöske uit Lochem begroeten als nieuwe bal- en website sponsor. Klikken op de naam geeft meer informatie omtrent de activiteiten van deze firma.

Als nieuwe sponsor mogen wij begroeten verzekeringsmaatschappij OVM Onderlinge Verzekeringen uit Borculo. Zij plaatsen een tweetal borden in de ballenvanger aan de lange zijde van het veld. Daarnaast treden zij op als balsponsor en als website sponsor. Klikken op de naam geeft meer informatie omtrent de activiteiten van deze firma.

De 7 tegen 7 teams zijn van geheel nieuwe kleding voorzien. Dit werd mogelijk gemaakt door een aantal sponsors. De shirts worden gesponsord door Administratiebureau Civra uit Borne.
De trainingspakken worden gesponsord door RKB Bouw en dienstverlening uit Barchem, Civieltechnisch projectbureau Anacon-infra uit Borculo, Mechanisatiebedrijf Almat uit Laren, Adviesbureau Lama uit Apeldoorn. Omringd door leden van beide teams in de nieuwe outfit ontvangen de sponsors als dank een bloemetje uit handen van de SVBV sponsorcommissie.
Klikken op de naam geeft meer informatie omtrent de activiteit van de desbetreffende firma.

Naast de reeds bestaande sponsormogelijkheden bieden wij sinds korte tijd onze sponsoren de mogelijkheid een plaats te reserveren in één van onze vlaggenmasten.
Op dit moment hebben we de beschikking over een vijftal masten, op korte termijn wordt hier nog een drietal masten aan toegevoegd.
Voor de bestaande masten hebben is reeds een viertal sponsoren gevonden:
Welkoop Ruurlo, Café Restaurant Witkamp Laren, Expert Lochem en Nobel auto’s Lochem.

Als nieuwe balsponsor mogen we begroeten TVandPARTS uit Barchem.
Naast het feit dat TVandParts zorgt voor een jaarlijkse bijdrage aan ons ballenfonds, mag niet onvermeld blijven, dat onze vereniging in het nabije verleden nog meer te danken heeft aan TVandPARTS.
Zo zijn de nieuwe grootbeeld televisie, de monitor voor het vertonen van uitslagen en standen en de monitor van de Vrienden van SVBV alle drie geschonken door TVandPARTS.