Trainershoek

Binnen het abonnement op VoetbalClub2000 zijn koppelingen gemaakt naar TrainersMagazine en www.trainerssite.nl, de media voor de moderne voetbaltrainer. Zowel het vakblad en de website zijn onderdelen van VoetbalClub2000.

Deze koppellingen zijn:
Artikelen: het betreft artikelen die zijn gepubliceerd in TrainersMagazine. Met name amateurtrainers uit de jeugd komen aan het woord, maar er is ook ruimte voor keeperstrainers, trainers bij BVO's en trainers uit het buitenland. Lees welke ideeën en visies andere trainers hebben!

Oefenstof inzien:
Via deze koppeling kom je terecht op de oefenstofdatabase van Trainerssite.nl. Deze databank wordt sinds 2003 continu aangevuld en bevat inmiddels meer dan 1.000 oefenvormen. Ze zijn terug te vinden via een handig menu dat je via deze koppeling aantreft: op thema en op leeftijd is te selecteren.

Oefenstof maken:
Via deze koppeling kom je bij de oefenstofeditor, waarmee je zelf oefenstof kunt maken. Er staan handleidingen bij hoe je dit systeem kunt gebruiken. Iedere trainer heeft de beschikking over een eigen database. Oefenstof kan gedeeld worden door deze in de clubdatabase te plaatsen. Hier gelden wel een aantal spelregels voor omdat het anders onoverzichtelijk kan worden. Deze spelregels moeten nog door SVB Barchem worden vastgesteld.

Oefenstof downloaden:
Een groot gedeelte van de oefenstof van TrainersMagazine is te downloaden naar je eigen database. Via deze koppeling kom je daar terecht. Wanneer je met de muis over een oefenvorm heengaat, heb je de keuze deze te bekijken, te printen of te downloaden. Wanneer je de oefenvorm download, dan wordt deze opgeslagen in de map 'Downloads'. Via de koppeling Oefenstof maken is deze dan weer op te roepen en zelfs aan te passen.

Video's
Via deze koppeling kom je terecht bij de video's van de oefenstof van Cock van Dijk en Jurrian van Poelje. Het gaat hier met name om techniek training voor de jeugd.

Andere berichten
09/07

Voetbalplus organiseert samen met Zwembad in de Dennen aankomende zomer voor de derde keer een geweldig Soccer Swimcamp in Vorden voor zwem... Lees meer »

05/07

Op zaterdag 16 juni had weer de traditionele Sixday plaats. Vanwege het feit dat op zondag 17 juni nog een nacompetitie wedstrijd moest... Lees meer »

12/04

Bij de spelvorm waarbij er 6 tegen 6 gespeeld wordt is er één dispensatiespeler per team toegestaan. Bij 8 tegen 8 is het... Lees meer »

11/04

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog... Lees meer »

02/04

Net als in 2017/’18 zal ook het komende seizoen van het amateurvoetbal later beginnen. Dit seizoen werd er voor het eerst besloten om... Lees meer »